Tänk på när du namnger insamlingen

Tänk på när du namnger insamlingen

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda insamlingssidan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en insamling som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på insamlingar som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en insamling får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Du får inte heller låtsas vara någon annan än den du är, t.ex genom att använda någon annan persons eller företags namn.Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en insamling som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer insamlingen att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta. Läs mer här: Regler och Villkor

Kronans Apotek för Musikhjälpen 2018

Senaste bidragen: 25:- 200:- 50:-

Kronans apotek för musikhjälpen 2018

Vi på Kronans Apotek möter dagligen personer med funktionsvariationer, och därför känns det självklart för oss att hjälpa till. Vi hoppas att våra kollegor och kunder också vill bidra så att fler människor kan få den hjälp de behöver. Vi som startat detta initiativ är ett gäng tjejer på Kronans Apotek Lund Centrum. Vi finns precis vid glasburen på Stortorget, kom gärna in och säg hej och skänk en slant så bjuder vi på fika! Obs Kronans Apotek tar inte del utav insamlingen på något sätt. 100% av insamlingen går oavkortat till Musikhjälpen.