Personlig hälsning via årets julvärdar

Letar du efter det perfekta tillfället att uttrycka dina känslor? Vill du berätta för en kär vän att du tänker på hen? Gör det i tv-soffan på julafton! Nu kan tävla om möjligheten att skicka en personlig hälsning som årets julvärdar Lotta Lundgren och Erik Haag läser upp i SVT:s julaftonssändning. Vinsten gäller en personlig hälsning i positiv anda. Den får inte innehålla politiska budskap eller gynna kommersiella intressen, och innehållet kan även i övrigt bli föremål för en redaktionell bedömning. Hälsningen ska formuleras kortfattat i max tre meningar. SVT bestämmer klockslag för uppläsningen. Tävlingen avslutas 17/12 kl. 17:00. Om du gått vidare i tävlingen blir du därefter kontaktad per telefon. Vinnaren utses genom tävlingsfrågor (ej i sändning). Vinnaren måste kunna ge hälsningen till SVT senast kl 09:00 måndag 18/12.

437 givare har samlat in 21,850 kr till den här insamlingen.

Skänk till insamlingen genom att knappa in givarens mobilnummer och invänta ett sms med mer instruktioner.

QR-koden innehåller en direktlänk till insamlingen som du kan spara ned, skriva ut eller sprida på annat sätt för att få folk att hitta till insamlingen. Givaren behöver en QR-läsare som öppnar länken till bössan i sin webbläsare (och inte direkt i QR-läsaren) för att kopplingen till Swish ska fungera.

Bössorna stänger kl.23.59 söndag 31 december.

Det är möjligt att fortsätta att skänka pengar i den digitala bössan året ut. Så har du ett engagemang innan Jul eller i mellandagarna så finns fortfarande möjligheten att bidra till Musikhjälpen.

Du har väl inte missat att du kan visa upp ditt engagemang!

Vill du visa upp vad du har gjort för Musikhjälpen eller se vad alla andra gör? Klicka på länken här under för att komma till vår engagemangssida! Där kan du också enkelt dela ditt engagemang till dina vänner.

Till publikens engagemang!

Det här är Musikhjälpen

Musikhjälpen är en insamling som lyfter upp en undanskymd katastrof.


Läs mer om temat

Regler för att skänka via SMS!

Lagen om betaltjänster gör att du automatiskt registreras hos företaget WyWallet om du skickar mer än ETT gåvo-sms till Musikhjälpen.

Har du ett oregistrerat kontantkort eller företagsmobil så gäller särskilda villkor.
Läs mer på WyWallet!!

Tänk på följande när du namnger bössan

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda den digitala bössan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT, UR och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en bössa som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på bössor som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en bössa får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol Man får inte heller låtsas vara någon annan än den man är, t.ex. genom att använda någon annan persons eller företags namn. Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en bössa som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer bössan att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.

Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta.