Tävlingsmoment i insamlingar

Tävlingsmoment i insamlingar

Nu kan den som startar en insamling lägga till ett tävlingsmoment i sin insamling. Så här går en tävling till: 

- Den som skapar en insamling med ett tävlingsmoment är helt och hållet ansvarig för att beskrivning och hanteringen av tävlingen sker på ett korrekt sätt. Musikhjälpen ansvarar inte för tävlingsmoment i insamlingar.
- För att delta i en tävlingen kryssar du i rutan för att delta och ger minst 50 kronor i insamlingen. Det spelar ingen roll hur mycket du ger, du har samma chans att slumpas fram som finalist. 
- Det går även att ge en gåva i insamlingen utan att tävla.
- När du deltar i tävlingen sparar vi dina kontaktuppgifter för möjligheten att kontakta dig om du blir en av finalisterna. 
- När tävlingen är avslutad genereras ett antal finalister på tävlingsarrangörens administrationssida. Dessa är de enda kontaktuppgifter som tävlingsarrangören får ta del av.  
- Om du är en av finalisterna kommer du kontaktas av tävlingsarrangören som ställer en eller flera kunskapsfrågor. Tävlingsarrangören formulerar själv dessa kunskapsfrågor och utser vinnaren utifrån de svar som lämnas. Om du vinner tävlingen kommer arrangören att kontakta dig med mer info om priset.
- Tävlingsvinster är skattefria om de består av föremål, presentkort (som inte kan lösas in mot kontanter) eller resa etc. som värderas till högst 1 400 kronor. Om vinsten överskrider detta belopp är tävlingsarrangören skyldig att informera dig om eventuell vinstskatt. 
- När tävlingen är avslutad försvinner möjligheten att tävla, men det går fortfarande att ge en gåva till insamlingen.

Tävling

Almi Mälardalen stöttar Musikhjälpen

Senaste bidragen: 50:- 50:- 50:-

Almi mälardalen stöttar musikhjälpen

Var med Almi Mälardalen och stöd Musikhjälpen och årets viktiga ämne: Sex är inte ett vapen. Vi utmanar alla våra kunder och partners att bidra! När vi lyckats samla in 5000 kr, kommer Almi Mälardalens vd Billy Bergåker samt Marita Ljung, kontorschef i Västerås, att gå luciatåg för medarbetarna på Almi. Bevis i sociala medier utlovas! När vi lyckats samla in 10 000 kr kommer de istället att bilda ett luciatåg tillsammans med personal från Almi Mälardalens Västeråskontor som kommer och lussar och bjuder på luciafika till ett av de bidragande företagen/personerna. Bevis i sociala medier utlovas! Våra luciatåg kommer självklart att dokumenteras för våra sociala medier. Instagram: almimalardalen Facebook: Almi Företagspartner Mälardalen (@almimalardalen) LinkedIn: Almi Mälardalen