Image
Image

Our Normal insamling

Offentligt evenemang


Självklart ska alla ha rätt att funka olika. Men villkoren ska funka lika! Vi samlar pengar till Musikhjälpen 2018 för rätten för alla att bli inkluderade på riktigt och rätten för alla att få chans att leva sina liv precis som alla andra. Lika brokigt, givande, oförutsägbart och utvecklande som för vem som helst!
 Var gärna med och bidra ni som håller med! <3 Genom vårt initiativ att starta en webshop (www.ournormalshop.tictail.com) vill vi sätta ljuset på en av de mest omfattande diskrimineringarna som pågår på jorden idag och höja status kring frågor som rör inkludering för alla! Our Normal's webbshop har specialdesignade produkter för just detta ändamål och för varje såld vara går 50 kr till denna insamling. Insamlingen uppdateras dagligen. 
Initiativet drivs av Our Normal's ideella förening, som driver www.ournormal.org - en mötesplats för familjer med barn med funktionsvariationer. Där man kan hitta nya familjevänner och läsa vardagsstories om andra. Webbplatsen är startad av föräldrar som själva har barn med funktionsvariationer.

31 givare har samlat in 21 050 kr till den här insamlingen. Kolla vad summan kan räcka till!

Ditt bidrag

Vi tackar för allas engagemang och bidrag. Pengarna som samlats in kommer att gå till allas rätt att funka olika.