Tack för detta år.

Musikhjälpens insamling är nu avslutad för i år.

Vi tackar för allas engagemang och bidrag. Pengarna som samlats in kommer att gå till allas rätt att funka olika.

Den slutgiltiga summan av allas engagemang i år är 50 550 204 kr!

Tänk på när du namnger insamlingen

Tänk på när du namnger insamlingen

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda insamlingssidan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en insamling som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på insamlingar som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en insamling får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Du får inte heller låtsas vara någon annan än den du är, t.ex genom att använda någon annan persons eller företags namn.Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en insamling som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer insamlingen att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta. Läs mer här: Regler och Villkor

PROJEKT MINEA

Senaste bidragen: 100:-

Projekt minea

Memories By Julia är så glada över årets tema inom musikhjälpen & vill givetvis bidra med det vi kan! Nu finns chansen att boka en smash the cake inkl. Kvalitétsprodukter från vår ramverkstad där allt är handgjort av oss & där alla pengar skänks till MUSIKHJÄLPEN. Vi kallar insamlingen ”PROJEKT MINEA” för att hylla alla barn som deltog i vårt fantastiska fotoprojekt 2017, inkl. Julias brorsdotter Minea som är inspirationen bakom att Julia idag är specialiserad barnfotograf. Detta ingår i auktionen; Smash the cake fotografering inkl. Tårta, ballonger, vimplar i valfritt färgtema. Även vanliga 1årsbilder utan tårta. (1150:-) En Lyxig fotobok med de 30 bästa bilderna från fotograferingen samt även dessa 30 bilder lågupplösta i en personlig mobilapp. (4500:-) Ett collage med 4st bilder inkl valfri ram ur vårt sortiment. (4100:-) Hela auktionen har ett värde av 9750:- Fotograferingen genomförs i fotostudion i Tidaholm.