Tänk på när du namnger insamlingen

Tänk på när du namnger insamlingen

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda insamlingssidan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en insamling som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på insamlingar som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en insamling får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Du får inte heller låtsas vara någon annan än den du är, t.ex genom att använda någon annan persons eller företags namn.Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en insamling som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer insamlingen att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta. Läs mer här: Regler och Villkor

Martinas och Frejas insamling

Senaste bidragen: 100:- 100:- 50:-

Martinas och frejas insamling

Musikhjälpen är i full gång. I år med ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat: ”Alla har rätt att funka olika”. Min systerdotter Freja föddes med en allvarlig hjärnskada och är idag 9 år gammal. Hon är och har alltid varit en kämpe! Det gör ont i hela mig att veta att inte alla får samma hjälp som vi ändå får här i Sverige. Skrämmande historier och öden man får höra. Där nöden är som störst, där får dom funktionshindrade hjälp sist! Jag har startat en liten insamling och jag skulle bli så glad om ni hjälpte mig få ihop en peng att skänka! Alla har rätt att funka olika! Heja Freja och alla andra funktionshindrade barn! Tack på förhand för ditt bidrag!