Tack för detta år.

Musikhjälpens insamling är nu avslutad för i år.

Vi tackar för allas engagemang och bidrag. Pengarna som samlats in kommer att gå till allas rätt att funka olika.

Den slutgiltiga summan av allas engagemang i år är 50 550 204 kr!

Tänk på när du namnger insamlingen

Tänk på när du namnger insamlingen

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda insamlingssidan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en insamling som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på insamlingar som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en insamling får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Du får inte heller låtsas vara någon annan än den du är, t.ex genom att använda någon annan persons eller företags namn.Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en insamling som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer insamlingen att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta. Läs mer här: Regler och Villkor

Träna för Musikhjälpen

Senaste bidragen: 300:- 50:- 100:-

Träna för musikhjälpen

Delta på årets viktigaste träningspass! Den 15 december vill vi att vi samlas, så många som det bara är möjligt, och tränar gemensamt för att bidra till årets insamling av Musikhjälpen 2018. I år med temat "Alla funkar olika". Träningsnivån kommer att vara anpassad för att passa alla oavsett träningsnivå och både stora som små kan delta. Passet sker utomhus. Vi hoppas att du har möjlighet att delta - ta med dig alla du känner :) På plats kan du skänka pengar genom vår digitala bössa, vi visar hur, eller betala med kontanter. Valfri summa över 50 kronor gäller, alla bidrag är viktiga! Alla pengar går oavkortat till Musikhjälpen.