Tack för detta år.

Musikhjälpens insamling är nu avslutad för i år.

Vi tackar för allas engagemang och bidrag. Pengarna som samlats in kommer att gå till allas rätt att funka olika.

Den slutgiltiga summan av allas engagemang i år är 50 550 204 kr!

Tänk på när du namnger insamlingen

Tänk på när du namnger insamlingen

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda insamlingssidan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en insamling som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på insamlingar som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en insamling får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Du får inte heller låtsas vara någon annan än den du är, t.ex genom att använda någon annan persons eller företags namn.Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en insamling som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer insamlingen att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta. Läs mer här: Regler och Villkor

I Ur och Skur Hattstugan Ske hamn

Senaste bidragen: 213:- 200:- 200:-

I ur och skur hattstugan ske hamn

På föräldrakooperativet I Ur och Skur Hattstugan i Skelleftehamn vill förskolebarnen och pedagogerna hjälpa till och skänka pengar till barn med funktionsnedsättning. Barnen har skapat olika saker som de säljer på sin egen julmarknad som de har i samband med sitt luciaståg. Barnen ska även lussa på PRO julfest och alla bidrag därifrån går till vår bössa. Under veckan kommer barnen även att panta petflaskor. Med stort engagemang kommer barnen som är i åldrarna 1,5år till 5år att göra sitt yttersta för att samla in så mycket som möjligt. Vill du hjälpa oss att göra en god gärning så lägg en slant i vår bössa.