Tänk på när du namnger insamlingen

Tänk på när du namnger insamlingen

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda insamlingssidan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en insamling som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på insamlingar som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en insamling får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Du får inte heller låtsas vara någon annan än den du är, t.ex genom att använda någon annan persons eller företags namn.Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en insamling som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer insamlingen att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta. Läs mer här: Regler och Villkor

Rönnebössan 2018

Senaste bidragen: 2000:- 100:- 100:-

Rönnebössan 2018

Samhällsprogrammet på Ängelholms gymnasieskola vill rikta strålkastarljuset mot musikhjälpens arbete med att ge barn och vuxna med funktionsnedsättning en mer jämlik tillgång till mänskliga rättigheter som skola, vård, stöd och hjälp. Vi kommer fram till vår insamlingsgala den 12/12 att samla in pengar till musikhjälpen via vår insamling Rönnebössan 2018. Samtliga elever på samhällsprogrammet samt speciellt inbjudna gäster är välkomna till Rönneskolans aula/Jarl Kulle scenen onsdagen den 12:e december klockan 12:30 för att uppleva och delta i vårt arrangemang. Ett spännande program med underhållning, tävlingar, utmaningar och lärorik information utlovas.