Insamlingarna är startade av våra användare och är inte en del av det redaktionella innehållet från Musikhjälpen. Läs mer här...

Sök insamling

Här kan du bidra till en befintlig insamling eller se hur det går för någon annan.

Tänk på följande när du namnger bössan

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda den digitala bössan som en plattform för att sprida sina egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Musikhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT, UR och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en bössa som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på bössor som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en bössa får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol Man får inte heller låtsas vara någon annan än den man är, t.ex. genom att använda någon annan persons eller företags namn. Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en bössa som strider mot våra regler att ändra namn på den eller så kommer bössan att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Musikhjälpen.

Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta.

Önska en låt via SMS

En låtönskning med dedikation kostar 50, 100, 200, 300, 500 eller 700 kronor. Här är ett exempel på hur en låtönskning via SMS ser ut:

100 AVICII HEY BROTHER TILL ALLA MINA KOMPISAR I SKÖVDE

Önska en låt

Skicka ditt SMS till 72999.

Följ Musikhjälpen live!

Följ våra programledare under deras 144 timmar inlåsta i glasburen direkt från Stortorget i Örebro.

musikhjalpen.se

Det här är Musikhjälpen

Musikhjälpen är en insamling som lyfter upp en undanskymd katastrof. 2016 går insamlingen till kampen för att barn i krig ska ha rätt att gå i skolan.

Tre programledare bor i en glasbur på Stortorget i Örebro för att sända radio och TV dygnet runt i sex dygn. Under tiden får de besök av artister, kända personer och alla andra hjältar som engagerar sig i kampen.

Musiken som spelas i programmet bygger på publikens låtönskningar. Musikhjälpen är ett samarbete mellan P3 Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen. Din musik räddar liv.

Nya regler för att skänka via SMS!

Lagen om betaltjänster gör att du automatiskt registreras hos företaget WyWallet om du skickar mer än ETT gåvo-sms till Musikhjälpen.

Har du ett oregistrerat kontantkort eller företagsmobil så gäller särskilda villkor.

Mer om de nya reglerna kring SMS!!